Valerija Slapnik - SAN MARINO 2017

Valerija Slapnik - SAN MARINO 2017

Byla to má první soutěž po dlouhém zotavování kvůli vykloubenému kolenu, které mě postihlo na začátku tohoto roku. Nemohla jsem se dočkat, až znovu vstoupím na podium. Bylo to zároveň poprvé, co jsem závodila za NPC league.

Na místo konání soutěže jsem přišla brzy ráno, trochu nervózní, ale nadšená a plná očekávání. Jak už je mým zvykem, jako první jsem zkontrolovala rozpis a zjistila, že má kategorie bikini fitness jde na řadu skoro jako poslední, což znamenalo dalších několik hodin čekání. O 9 hodin později jsem konečně stála na pódiu Olympie San Marino, byl to úžasný pocit. Stage byla honosná a skvělá atmosféra díky publiku motivovala vydat ze sebe to nejlepší. Dostala jsem se do finále ve své kategorii a získala 4. místo! Jsem za to šťastná a vždy se naučím něco nového, zjistím, na čem musím zapracovat do příště. Jsem spokojená s pokrokem, který jsem udělala v rámci vrchní části těla, ale vím, že budu muset také více zeštíhlit nohy pro splnění standardů kategorie bikini finess pro získání PRO karty.

Mé plány pro příští rok/sezónu jsou užívat si zdravý fitness životní styl, pracovat na zlepšení a hlavně se co nejvíce účastnit soutěží. No a teď už se těším, jak si zakousnu svou odměnu, Deluxe protein bar s příchutí čokoládový sacher!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 500 Kč

Zakousněte se do proteinu

Dárek k nákupu nad 500 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

To nejlepší po tréninku

Objevit
To nejlepší po tréninku

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena